Her har jeg en salat som holder seg i flere dager, så en kan lage en stor porsjon når en først lager- du bruker denne som basic, og tilsetter hva du ønsker og passer til resten av menyen. Denne salaten kan du bruke til alle typer middag- husk å variere- bruk fantasien. الرهان على سباق الخيل ivermectin 1 for sale south africa

Isbergsalat
Roccula
Paprika Rød, grønn og gul
Purreløk/vårløk
Stilkselleri
Gulrot
Mais
Agurk
Tomat

Kutt salaten, jeg velger å finkutte salatbladene ( bruk f.eks 1495 Kokkekniv fra Tupperware). Salatbladene, paprika, purre, stilkselleri, gulrot has i en Spinning Shef (0834) eller bruk en bolle. Fyll opp med kaldt vann, 2 ss eddik 35% og isbiter. موقع 365 سبورت ivermectine punaise de lit
La salaten ligge i vannet til isbitene har smelta, slå av vannet og sett på lokket, dra “sentifugen” rundt til vannet er borte, slå vannet bort, og tilsett mais (uten lake), agurk og tomat. how much ivermectin paste to take orally for human demodex
Oppbevares i Spinning chefen, med tett lokk og denne holder seg i kjøleskapet mange dager. لعبة القمار اون لاين (eddiken gjør at salaten ikke blir så snar brun)

Bruk denne salaten som basic, tilsett skinke, reker, kylling, sprøstekt bacon, hardkokte egg, eller det du ønsker.(ha disse varene i egne bokser, for da kan du variere)

Lunchen på jobben/ skolemat: Fyll opp Salat-To-Go (0750) , med eget dressingbeger og bestikk. Sunn og god lunch- Husk å ha med drikkeflaske med vann ((0775)

God matlyst!