Til en spesiell anledning lager vi ekstra godt, og da legg vi litt eksta arbeid i verket. Her har vi en6 fromasjkake med peanøttbunn.

Peanøttbunn
4 eggehviter
100 gram melis
100 gram grovhakka peanøtter

Mascaponekrem
3 plater gelatin
4,5 dl h-melk
2,25 dl kremfløte
75 gr sukker
60 gr eggeplommer
22,5 gr maisenna
300 gr mascapone

Glassur ( Speilglasssur eller Mirror glaze
225 gr vann
450 gr sukker
420 gr glukose
300 gr kondensert melk, kan bruke både søtet og naturell
15 plater gelatin
450 gram hvit kokesjokolade

Bunn
Pisk eggehvite og sukker stivt, tilsett hakka peanøter
kle ei springform 24 cm, og spray- fyll forma opp med eggehvite
Stekes ved 180 grader i 30 minutter, avkjøl

Montering krem
Bruk springforma, kle bunn med matpapir og sett peanøtt bunnen oppi.
Mascaponekrem
Bløtlegg gelatin i kaldt vann.
Ha 1,5 dl melk, fløte og sukker i en kjele, rør det sammen og varm opp til kokepunktet. Ha resten av melken og maisenna i en bolle og visp det hele sammen. Visp eggeplommene inn i melk og maisenablandingen. ivermectin cow Hell 2/3 av den varme væsken over i eggeblandinga litt etter litt mens du rører godt med visp. Hell deretter blandinga over i kjelen. La blandinga koke opp og småkoke i et halvtminutt mens du hele tiden rører godt t bunnen med visp. Hell blandinga over u en bolle, klem vannet ut av gelatinen, og ha det i den varme kremen. Rør godt så gelatin3en blander seg godt. manipulação ivermectina
Sett kremen til avkjøling, når den er avkjølt røres den glatt sammen med mascaponeen. مواقع المراهنات Til slutt piskes fløten til krem som vendes inn forsiktig.

Slå kremen i formen over peanøttbunnen og stryk så du får en jevn overflate. Sett no kaken i fryseren. Kan stå i fryseren i flere døgn.

Ta kaken ut av fryseren, ta av ringen, og sett kaken tilbake i fryseren. الرهان على سباق الخيل

Lag glasuren: Kok vann, glukose og sukker til 103 grader. Ha i kondensert melk og oppbløtt gelatin. قواعد لعبة الروليت Tøm over sjokoladen, og lag en emulsjon med en stavmikser. Farg glasuren og sett den til avkjøling på kjøkkenbenken. Glaser på cirka 30 grader (se under). La glassuren stå urørt, men lurt å sette ned et termometer så en har kontroll på gradene.
Det blir et stivt lag/ skum, sil det av før du tømmer glassuren over kaka.
Glasering: Sett den fryste kaken på en rist. Tøm glasur over kaken, og la det renne ned på sidene. Stryk raskt av med en palett slik at toppen blir jevn. La kaken stå litt på risten, så glasuren får tid til å sette seg før den flyttes over på et kakefat. side effects of ivermectin in humans covid Sett i kjøleskap til kaken tiner.

Pynt kaken og server med det du har av røde bær. Jeg foretrekker moreller og norske jordbær Jeg brukte her ei rose