Hei, lenge siden sist jeg la ut noe her. Her har du ei oppskrift på brød som er enkelt å lage. Jeg bruker (1544)Ulta Pro Cocotte 1,8 liter (med lokk) fra Tupperware å steke i- det bevarer fuktigheten og en får et saftig godt brød.

300 gram sammalt hvete fin

160 gram hvetemel

50 gram sammalt rug fin

50 gram havremarv eller havregryn

20 gram kruskakli

30 gram solsikkefrø

30 gram linfrø

15 gram sesamfrø

1 ts salt (eller etter eget ønske)

1 ts tørrgjær

5 dl kaldt vatn.

Bland alt det tørre godt, tilsett så kaldt vatn i en bakebolle eller mikser med eltekrok. Durvet Ivermectin Dewormer- long island NY

Når deigen er ferdig eltet etter nokre minutter. ivermectin uses in telugu Spray formen med fett, og form deigen til et brød og legg det i formen, sett på lokket og la stå på kjøkkenbenken til neste morgen. Sett stekeovnen på 200 grader. طريقة المراهنات في كرة القدم Når ovnen er varm nok sett formen inn i oven og stek i ca 60 minutter. لعبة بلاك جاك اون لاين مجانا Ta ut brødet og avkjøl på rist. اربح المال من الانترنت budgie ivermectin treatment Dette brødet har en grovhet på ca 78%

Nystekt brød til frokosten. Lykke til

(bildet ble satt på hodet, beklager)